Poroka

Izbirate lahko med dnevnim paketom all day, celodnevnim all day & evening ter mini paketom oz. paketom po želji. V ponudbi tudi možnost izbire dodatnega fotografa in videa. All day paketi vsebujejo: lay-flat fotoknjigo, leseno škatlico, usb ter spletno galerijo.

 

Cena: dnevni paket od 1000€ dalje, mini paket od 350€ dalje ( za več informacij in natančno ponudbo me kontaktirajte )Družina, pari in otroci

se izvede v naravi na lokaciji, ki se izbere glede na tvoje želje in moja priporočila ter traja do 1 uro. Priporočljiva so vsa starostna obdobja otrok od 7.meseca dalje, razen obdobja, ko malček ravnokar odkrije zanimivosti hoje. Fotografiranje se lahko izvede tudi v studiu z naravno svetlobo, kar je priporočljivo tudi za otroke vse od rojstva dalje. Če si v dvomih, da bo tvoj otroček sodeloval ali potrebuješ za darilo zgolj nekaj fotografij lahko izbereš mini paket. 

Galerijo ponudbe fotografiranje otrok si lahko ogledaš v zgodbah.

Fotografiranje para se lahko izvede v lifestyle foto objektu v okolici Velenja. 

klasični paket | od 110€ daljemožen dokup fotografij*

mini paket | od 50€ dalje, možen dokup fotografij*

družine z dojenčki med 1.-6.meseca starosti | od 140€ dalje, mini paket ni možen, možen dokup fotografij*Nosečnice

Fotografski paket | v naravi ali studiu | Izvaja se lahko tako v naravi kot v studiu z naravno svetlobo ( Velenje ) ter traja do 1 uro. Lokacija fotografiranja v naravi se izbere po dogovoru glede na tvoje želje in moja priporočila. S sabo pa lahko pripelješ partnerja ali družinico. V studiu prevladujejo svetle fotografije s poudarkom na beli in bež barvi. Priporoča se v obdobju med 32.in 36.tednom nosečnosti, ko je tvoj trebušček najlepši. 

cena: od 110€ dalje za klasični paket, od 50€ dalje za mini paket, možen dokup fotografij*

 

Fotografski paket - lifestyle foto objekt |  Izvaja se na lifestyle foto objektu ( Velenje/Žalec ) ter traja do 1 uro. S sabo pa lahko pripelješ partnerja ali družinico. Lifestyle foto objekt je opremljen a nenaseljen objekt s čudovito naravno svetlobo. Prevladujejo naravni materiali ter topli, umirjeni barvni toni. ogled vzorčne galerije: KLIK

cena: od 110€ dalje za klasični paket, od 50€ dalje za mini paket, možen dokup fotografij*

 

Paket Pripravljena |  Izvaja se v studiu in je sestavljen iz mini fotografiranja ter posveta, sproščanja in terapije priprave na porod z uspešno fizioterapevtko Vesno Žagar.  (Klikni za več informacij)

cena: od 100€ dalje, možen dokup fotografij*

 

Dogodek Le za naju  | dogodek, ki ti vlije dodatno energijo in sproščenost. Druženje z nosečnicami, izmenjava čudovitih zgodbic, ter strokovna priprava na lažjo pričakovanje v zadnjih mesecih  nosečnosti ter  sam porod razblini vse negotovosti, hkrati pa pozitivno vpliva na tvojo samozavest in umirjenost. Paket Le za naju sestavlja ličenje, mini fotografiranje z naravno svetlobo v lifestyle foto objektu, druženje,  posvet, sproščanje ter skupinska in individualna terapija za sproščeno nosečnost in dobro pripravo na porod z uspešno fizioterapevtko Vesno Žagar. Vesna je dipl. Fizioterapevtka in Bownova terapevtka s pridobljenimi znanji in certifikati na področju dela z nosečnicami, mamicami po porodu in dojenčki ter limfoterapevtka po dr.Voddru. (Klikni za več informacij)

cena: 120€/osebo ( zbiranje prijav do zapolnitve 4 mest ), možen dokup fotografij*Novorojenčki

Fotografiranje se izvaja med 5. in 8.dnem njegove starosti, zato se za fotografiranje dogovorita še pred PDP. Takrat prejmeta tudi vse potrebne napotke. Samo fotografiranje poteka z veliko mero varnosti in pravilnega rokovanja ob načinu fotografiranja z naravno svetlobo kjer je vključena vsa družina. Vajina skrb je zgolj ta, da sta ta dan sproščena in sledita napotkom. Izvaja se v studiu v Velenju. 
 

novorojenček s starši  |  150€

novorojenček s starši in bratci ter sestricami |  160€

fotografiranje na domu | 200€ + dodatek za oddaljenost

* doplačilo za novorojenčke med 14.-30.dnem starosti | 30€Cake smash

fotografiranje s tortico ali t.i.cake smash, kjer je vključena tudi družina se izvaja v studiu v Velenju, Fotografiranje traja 30-60 min in se izvaja z načinom fotografiranja z naravno svetlobo. Galerija na ogled v zgodbah ( KLIK )
 

cena: od 130€ dalje  (torta vključena v ceno), možen dokup fotografij*Fotografiranje svetega krsta

fotografiranje celotnega obreda ali svete maše, še posebaj vseh pomembnih trenutkov krsta ( pozdrav, pokrižanje, maziljenje, krst, belo oblačilo, sveča ) ter fotografiranje družine, botrov ter povabljencev. 
 

cena: od 100€ dalje ( + dodatek na oddaljenost nad 5km *)Praznično fotografiranje

Praznično fotografiranje se izvaja v studiu v Velenju ter poteka v mesecu novembru. Ker se termini zapolnejo zelo kmalu je priporočljivo povpraševanje že v oktobru. V ponudbi je 5 digitalno obdelanih fotografij in 5 natisnjenih. Fotografije si izberete sami, možna pa je tudi izbira več fotografij, kjer se vsaka dodatna doplača. V studiu lahko izbirate tudi med pestro ponudbo oblačil in lasnih dodatkov. 

 

Praznično fotografiranje 2018, galerija - KLIK

Praznično fotografiranje 2019: galerija - KLIK

cena: od 50€ dalje ( cena je odvisna od izbire termina )Za dodatne informacije me dregni preko kontaktnega obrazca -  KLIK 


 

Cenik v veljavi od 1.4.2018. Podjetje ni zavezanec za DDV ( DDV se ne obračunava na podlagi 1. odstavka 94. člena Zakona o davku na dodano vrednost). 

* Cene veljajo za lokacije oddaljenosti do 5km od sedeža podjetja. Nad to oddaljenostjo se zaračuna potni dodatek v višini 0.37€/km. Upošteva se tudi povratni kilometer.

*Možnost dokupa fotografij: vsaka dodatna fotografija se dokupi po ceni 4€/kom ( notranji prostori ) ali 3€/kom ( zunanji prostori )