➤ Uspešne priprave na poroko

Kako lahko ženin in nevesta vplivata na še večjo uspešnost fotografa in na kaj vse moramo biti pozorni pri pripravah na ta poseban dan?

 

Ob pripravah na poroko skrbno izbiramo tudi poročnega fotografa, ki ima zelo posebno vlogo. A kljub njegovemu znanju, dobri opremi in izkušnjah je uspešnost odvisna tudi od dane situacije, okolice in mladoporočencev samih. Še posebaj, če imamo spontani stil fotografiranja kjer je tekom fotografiranja še toliko težje vplivati na okolico, predmete, dogajanje in postavitve. A tukaj lahko na uspešnost fotografiranja in všečnost fotografij v veliki meri vplivata tudi ženin in nevesta.

Na kaj vse je dobro biti pozoren pri poročnih pripravah in izboru stila poroke, kaj si je dobro pripraviti za poročni dan, kaj imeti s sabo, česa se izogibati, kaj nikakor početi, kako se gibati tekom dogajanja, ko nas fotograf spremlja od daleč .. vse to je velikokrat prezrto, vsekakor pa opazno, ko prejmemo fotografije. Pa naj bo to malenkost pri obredu, na katero nismo bili pripravljeni ali neplanirane težave zaradi vremena. Vsega se ne da splanirati ali spremeniti, pomembno pa je kako smo pripravljeni, kakšne rezervne načrte imamo in kako se s tem spovpademo.

Znanje in nasveti, ki jih delim z bodočima mladoporočencema so niz izkušenj, ki sem jih pridobila tekom večletnih prisotnosti na porokah, v največji meri kot fotografinja. Zelo rada pa dodam tudi nasvete, katere sem se naučila iz zamujenih priložnosti svoje poroke, ter izkušenj prisotnosti na obredih kot organistke in pevovodje, kjer imaš čas opazovati in se učiti. Do mladoporočencev ne delim zgolj fotografskih nasvetov temveč jim znam pomagati tudi v različnih kočljivih situacijah. 

 

Komu sta namenjena druženje in posvet?

vsem bodočim mladoporočencem, ki želijo biti dobro pripravljeni na ta poseben dan. Še posabaj tistim, ki radi dajo poudarek na perfekcionizem in tistim, ki imajo željo biti perfekten a ne vedo kako to izpeljati ali se ne počutijo dovolj pripravljeni, še posebaj na področju fotografiranja. 

 

Kaj zajema posvet? 

Spoznavanje s parom in njunih želja ter priprava na vse malenkosti, ki vplivajo na potek fotografiranja, na potek poroke in na zadovoljstvo mladoporočencev. Poudarek na največkrat prezrte situacije, na kaj moramo biti pozorni, kaj pripraviti, kako razporediti dan, razlika med različnimi razporedi, stil poziranja ( tudi pri spontanem fotografiranju ), poudarek na samozavesti tekom fotografiranja, poudarek na pomembnih stvareh, ki so velikokrat prezrte ter priprava na same postavitve. 

 

Kdaj je priporočljiv posvet?

- pred oblikovanjem časovnice ( za tiste, ki ne vedo kje začeti )

- 1 do 3 mesece pred poroko ( za tiste, ki so radi pozorni na podrobnosti in pripravljeni na vse)

 

Cena: 100€➤ Kako lahko ustvarimo čudovite fotografije naših otrok kar s telefonom

Kako lahko sami naredimo popolno fotografijo kar s telefonom in orodji za obdelavo fotografije? 

Izobraževanje zajema: 

- nasveti in primeri kako s telefonom ustvariti čudovite posnetke, ki se razlikujejo od vsakdanjih

- spoznati razliko med mobilnim in profesionalnim fotografiranjem

- biti opažen na družbenih omrežjih zaradi fotografij

- rokovanje z mobilnim programom za obdelavo fotografij 

- praktični nasveti in primeri

 

Cena: 150€➤ Paket Pripravljena ( nosečke )

Izvaja se v studiu in je sestavljen iz mini fotografiranja ter posveta, sproščanja in terapije priprave na porod z uspešno fizioterapevtko Vesno Žagar.  (Klikni za več informacij)

cena: pošlji povpraševanje