Poroka

Izbirate lahko med dnevnim paketom all day, celodnevnim all day & evening ter mini paketom oz. paketom po želji. V ponudbi tudi možnost izbire dodatnega fotografa in videa. All day paketi vsebujejo: lay-flat fotoknjigo, leseno škatlico, usb ter spletno galerijo.

 

Cena: dnevni paket od 1200€ dalje, mini paket od 550€ dalje ( za več informacij in natančno ponudbo me kontaktirajte )Družina, pari in otroci

Fotografiranje se izvede v studiu z naravno svetlobo ali v naravi na lokaciji, ki se izbere glede na vaše želje in moja priporočila ter traja do 1 uro. Priporočljiva so vsa starostna obdobja razen obdobja, ko malček ravnokar odkrije zanimivosti hoje. Če ste v dvomih, da bo vaš malček sodeloval ali potrebujete za darilo zgolj nekaj fotografij lahko izberete mini paket. 

Fotografiranje para ali nosečke se lahko izvede tudi v lifestyle foto objektu v okolici Velenja.

Galerijo ponudbe fotografiranje otrok si lahko ogledate v zavihku Zgodbe.

 

klasični paket ( 25kom v digitalni obliki ) 160€ 

premium paket  ( 25kom v digitalni obliki in 10x15 natisnjeni obliki )185€

 

mini paket  od 70€ dalje

posebnosti:  

družine z dojenčki do 6.meseca starosti | od 180€ dalje* 

*(mini paket ni možen )

 Nosečnice

Fotografski paket | v naravi ali studiu | Izvaja se lahko tako v naravi kot v studiu z naravno svetlobo ( Velenje ) ter traja do 1 uro. Lokacija fotografiranja v naravi se izbere po dogovoru glede na vaše želje in moja priporočila. S sabo lahko pripeljete partnerja ali družinico. V studiu prevladujejo svetle fotografije s poudarkom na beli in bež barvi. Priporoča se v obdobju med 32.in 36.tednom nosečnosti, ko je trebušček najlepši. 

klasični paket ( 25kom v digitalni obliki ) 160€

premium paket  ( 25kom v digitalni in natisnjeni 10x15 obliki ) 185€

mini paket  od 70€ dalje

 

Paket Pripravljena |  Izvaja se v studiu in je sestavljen iz mini fotografiranja ter posveta, sproščanja in terapije priprave na porod z uspešno fizioterapevtko Vesno Žagar.  (Klikni za več informacij)

cena: pošlji povpraševanje

 

Dogodek Le za naju  | dogodek, ki ti vlije dodatno energijo in sproščenost. Druženje z nosečnicami, izmenjava čudovitih zgodbic, ter strokovna priprava na lažjo pričakovanje v zadnjih mesecih  nosečnosti ter  sam porod razblini vse negotovosti, hkrati pa pozitivno vpliva na tvojo samozavest in umirjenost. Paket Le za naju sestavlja ličenje, mini fotografiranje z naravno svetlobo v lifestyle foto objektu, druženje,  posvet, sproščanje ter skupinska in individualna terapija za sproščeno nosečnost in dobro pripravo na porod z uspešno fizioterapevtko Vesno Žagar. Vesna je dipl. Fizioterapevtka in Bownova terapevtka s pridobljenimi znanji in certifikati na področju dela z nosečnicami, mamicami po porodu in dojenčki ter limfoterapevtka po dr.Voddru. (Klikni za več informacij)

cena: pošlji povpraševanje, za skupine 3 ali 4 nosečnic

 Novorojenčki

Fotografiranje poteka z naravno svetlobo in se izvaja med 5. in 10.dnem njegove starosti, zato se za fotografiranje dogovorite še pred PDP. Takrat prejmete tudi vse potrebne napotke. Samo fotografiranje poteka z veliko mero varnosti in pravilnega rokovanja brez dodatka luči ali bliskavic kjer je vključena vsa družina. Vaša skrb je zgolj ta, da ste ta dan sproščeni in sledite napotkom. Izvaja se v studiu v Velenju. 
 

novorojenček s starši  |  210€

novorojenček s starši in sorojenci |  230€

 

izven priporočljive starosti 14-21dni

novorojenček s starši  |  230€

novorojenček s starši in bratci ter sestricami |  250€

 Cake smash

fotografiranje s tortico ali t.i.cake smash, kjer je vključena tudi družina se izvaja v studiu v Velenju, Fotografiranje traja 30-60 min in se izvaja z načinom fotografiranja z naravno svetlobo. Galerija na ogled v zgodbah ( KLIK )
 

klasični paket ( 25kom v digitalni obliki ) 180€

premium paket  ( 25kom v digitalni in 10x15 natisnjeni obliki ) 205€Fotografiranje svetega krsta

fotografiranje celotnega obreda ali svete maše, še posebaj vseh pomembnih trenutkov krsta ( pozdrav, pokrižanje, maziljenje, krst, belo oblačilo, sveča ) ter fotografiranje družine, botrov ter povabljencev. 
 

cena: od 150€ dalje ( + dodatek na oddaljenost nad 5km *)Praznično fotografiranje

Praznično fotografiranje se izvaja v studiu v Velenju ter poteka v mesecu novembru. Ker se termini zapolnejo zelo kmalu je priporočljivo povpraševanje že v oktobru. V ponudbi je od 5 digitalno obdelanih fotografij dalje. Fotografije si izberete sami, možna pa je tudi izbira več fotografij, kjer se vsaka dodatna doplača. 

Praznično fotografiranje 2021: galerija - KLIK

Praznično fotografiranje 2020: galerija - KLIK

Praznično fotografiranje 2019: galerija - KLIK

Praznično fotografiranje 2018, galerija - KLIK

 

cena: od 60€ dalje ( cena je odvisna od izbire termina )PRIJAVA NA OBVESTILA 


 

Cenik v veljavi od 1.1.2021. Podjetje ni zavezanec za DDV ( DDV se ne obračunava na podlagi 1. odstavka 94. člena Zakona o davku na dodano vrednost). 

* Cene veljajo za lokacije oddaljenosti do 5km od sedeža podjetja. Nad to oddaljenostjo se zaračuna potni dodatek v višini 0.37€/km. Upošteva se tudi povratni kilometer.